-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

E BINE DE ȘTIUT. Etichetele „carne de vită Angus” și „burger Angus” sunt omniprezente în magazinele alimentare

Alte Știri

Etichetele „carne de vită Angus” și „burger Angus” sunt omniprezente în magazinele alimentare, lanțurile de fast-food și restaurantele de fripturi. Și în timp ce popularitatea sa o face o alegere dezirabilă pentru mulți consumatori, este aceasta alegerea potrivită pentru dumneavoastră?

Dacă vă decideți să vă cheltuiți banii câștigați cu greu pe carne de vită sau un burger Angus, atunci ar trebui cel puțin să înțelegeți pentru ce plătiți.

Ce este carnea de vită Angus?

Carnea de vită Angus provine dintr-o rasă scoțiană de bovine, numită Aberdeen Angus. Rasa Angus a fost crescută pentru a fi robustă și robustă, pentru a putea prospera în iernile reci scoțiene, astfel încât a dezvoltat corpuri mai musculoase.

Există 2 tipuri de Angus: Negru și Roșu, cel din urmă fiind mai puțin popular decât primul. Popularitatea rasei Black Angus poate fi atribuită în întregime unui anume Hugh Watson. El este considerat a fi un inovator al rasei Aberdeen-Angus, la mijlocul anilor 1800.

Bovinele Angus sunt animale de talie medie, musculoase și de culoare roșie sau neagră în cea mai mare parte. Sunt hrănite predominant cu iarbă. Mai târziu în viață, în dieta lor sunt introduse cereale precum porumbul și grâul. Acest proces, cunoscut sub numele de finisare cu cereale, îmbunătățește marmorarea și aroma cărnii de vită Angus.

Watson a primit de la tatăl său un taur și 6 dintre cele mai bune și mai negre vaci. După ce a vizitat unele dintre cele mai renumite piețe de vite scoțiene, a cumpărat mai multe vaci. Hugh a ținut neapărat să-și facă întreaga turmă neagră și a reușit să facă acest lucru. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun.Luna decembrie le va aduce pensionarilor...

Alte știri din aceeași categorie