17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur

Alte Știri

Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur. Este prima investiție care se construiește de la zero și arată uimitor. Numai că va contrasta totul în jur. Clădiri în paragină, chioșcuri metalice improvizate și ruginite, comercianți ambulanți care vând produsele de pe jos.

Reabilitarea pieței centrale din orașul de la poalele Mateiașului este cea mai bună veste în anul 2024. De mai bine de 7 ani cei care și-au desfășurat activitatea aici au fost păcăliți că vor avea o piață nouă. Proiectul a fost făcut de pe vremea fostului primar Călin Andrei.

Noua conducere a primăriei Câmpulung l-a moștenit. Primărița Elena Lasconi și-a dorit o parcare subterană dar nu s-a mai putut modifica acest lucru în proiect. A fost aprobată doar investiția unor panouri solare.

Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur

În anul 2021, printre puținele proiecte acceptate la finanțare de Compania Națională de Investiții a fost și construirea unei hale noi la piața centrală pe locului actualei, veche de aproape 60 ani.

Astfel, C.N.I va realiza pe banii săi proiectul în valoare de aproape 16 milioane de lei. De la bugetuș local autoritățile locale contribuie la această sumă cu doar 900.000 lei.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #campulung_muscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Piața va avea 2 etaje. Zilele acestea a început demolarea fostei clădiri a pieței. Vechea clădirea a fost distrusă rapid de un utilaj adus de la București. Toate materialele de construcții care rezultă din demolare vor fi strânse de echipa de la ADP.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie