17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Alte Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Luni în jurul orei 06:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Bughea de Sus. De aici hoții au sustras bunuri, după care ar fi incendiat mai multe bunuri în incinta magazinului.

În urma cercetărilor a rezultat că, în noaptea de 24 spre 25 februarie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta societății în cauză. Au  sustras țigări și băuturi alcoolice, după care ar fi incendiat mai multe obiecte din plastic și un generator electric.

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, conform art. 229 și 253 alin. 4 din Codul Penal. Cercetările se derulează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

În scurt timp, în baza cercetărilor și a activităților informativ-operative desfășurate de polițiști, a fost solicitată și obținută autorizarea instanței pentru efectuarea unei percheziții domiciliare.

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

În aceeași zi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au efectuat o percheziție, la o locuință de pe raza comunei Bughea de Sus.

Citește și: Circ total la spitalul municipal din Câmpulung! Am ajuns de râsul lumii!

Cu ocazia percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat 100 de pachete de țigări, de diferite sortimente, băuturi alcoolice. Și alte bunuri, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii ce face obiectul cercetărilor.

Ulterior, trei persoane au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări, în baza mandatelor de aducere emise, printre care și un tânăr de 23 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

CITEȘTE ȘI. Zi care bagă spaima în oameni. Ce se va întâmpla mâine în Câmpulung!

În urma administrării probatoriului, tânărul de 23 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie