14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Dacia din OLX care se vinde pe bani grei. Prețul e halucinant

Alte Știri

Dacia din OLX care se vinde pe bani grei. Prețul e halucinant. Am găsit cea mai scumpă Dacia 1300 aflată la vânzare pe OLX. Mașina a fost complet recondiționată, dar justifică asta prețul de aproape 16.000 de euro?

Mașinile clasice sunt foarte îndrăgite în România. Mai ales în anii recenți când putem vedea din ce în ce mai multe vehicule vechi salvate de casare. Mai mult decât atât și transformate în adevărate bijuterii pe patru roți. Le vedem prin trafic, la parade și ocazional prin postările făcute de Registrul Auto Român.

Românii sunt nostalgici și caută să retrăiască momente alături de mașinile cu care au crescut, iar Daciile clasice sunt la mare căutare, prețurile fiind pe măsură.

Dacă vom arunca o privire pe site-urile de anunțuri, vom găsi oferte diverse pentru modele clasice Dacia. Prețurile variază în funcție de starea tehnică, dar exemplarele în stare bună se vând cu mii de euro.

Mașina arată fabulos

Am găsit cel mai scump exemplar de Dacia 1300 aflat la vânzare pe OLX la momentul redactării acestui material. Este vorba despre o Dacia 1300 fabricată în anul 1980, despre care vânzătorul spune că este recondiționată complet.

Tindem să-l credem, mai ales după ce am văzut fotografiile și modul în care arată mașina. Prețul este destul de mare: mașina este listată la vânzare pentru suma de 15.800 de euro.

Chiar dacă nu este un model timpuriu, acest exemplar a fost recondiționat temeinic și arată foarte bine. Recondiționarea nu a mers pe ideea unei mașini ca de fabrică, astfel că exemplarul despre care vorbim are câteva modificări, mai ales la interior.

Dacia din OLX care se vinde pe bani grei. Prețul e halucinant

Tapițerie aleasă este una de culoare crem, iar planșa de bord și fețele ușilor au fost tapițate în aceeași notă de culoare, ceea ce conferă mașinii un aspect diferit față de vinilinul negru cu care suntem obișnuiți.

Până și pedalele au fost schimbate cu unele moderne, iar în portbagaj există compartimente speciale pentru unelte și ceva ce pare a fi o geantă. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie