8.5 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Dan Barbilian la 93 de ani de învăţământ de performanţă!

Alte Știri

Elevii şi cadrele didactice ale Liceului Teoretic “Dan Barbilian” din Câmpulung au sărbătorit 93 de ani de la înfiinţarea acestei instituţii de învăţământ muscelean. Programul activităţilor s-a derulat pe pacursul câtorva ore, iar din acesta nu au lipsit concursurile sau sesiunile de comunicări. De la ora 10.00, directorul instituţiei, profesorul Nicolae Zaharia i-a invitat pe cei care au dorit să participe la manifestări, la o întâlnire în amfiteatrul liceului unde a fost făcută o prezentare a activităţii şcolii, iar la finalul acesteia invitaţii au vizitat clădirea care găzduieşte  Liceul Teoretic “Dan Barbilian”.
A urmat concursul “Dan Barbilian – Ion Barbu”, coordonat de profesorii Florentina Dragomir şi Petruţa Miriţă. Profesorul Gabriela Bădescu a prezentat elevilor invitaţi şcoala, moment urmat de prezentarea revistelor instituţiei, “Joc Secund” şi “Harap – Alb”. Profesorii Liliana Moise şi Roxana Ştefănescu i-au captat pe invitaţi cu un program de jocuri distractive, interacţiune ludică.
Nu au lipsit nici sesiunile de referate şi comunicări la limbi străine, coordonate de profesorii Cristina Pâslaru, Ioana Buşcă, Mihaela Fulger şi Vanina Dogaru, matematică şi informatică, coordonate de profesorii Ştefan Iliescu şi Graţiela Hârtiescu, ştiinţe şi geografie, profesori Valentina Popescu şi Nicolae Munteanu, şi om şi societate coordonate de Mihaela Iordache şi Florin Moraru.
Programul dedicat “Zilei Liceului Teoretic Dan Barbilian” a continuat cu o serie de concursuri sportive şi nu în ultimul rând cu festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate deosebite. Manifestările s-au încheiat cu un program artistic pregătit cu elevii de profesoarele Florentina Dragomir, Antoanela Dana şi Ioana Muraru.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie