De 1 Decembrie, se aprind peste 100.000 de luminițe în Câmpulung!
De 1 Decembrie, se aprind peste 100.000 de luminițe în Câmpulung!

De 1 Decembrie, se aprind peste 100.000 de luminițe în Câmpulung!

De 1 Decembrie, se aprind peste 100.000 de luminițe în Câmpulung! Autoritățile locale vor face acest lucru dintr-un singur buton, decorul urmând să schimbe faţa Câmpulungului, cel puţin până la începutul anului viitor.

Luminiţele vor fi aprinse atât în instalaţiile din bradul de Crăciun montat în Grădina Publică Merci cât şi pe bulevardul Pardon dar și în toate cartierele din oraș.

Se vor aprinde și perdelele de beculeţe amplasate prin arbuştii ornamentali şi pe stâlpii de electricitate. Anul acesta luminile au fost schimbate, trendul se apropie foarte mult de iluminatul public ornamental din oraşul Mioveni, care este pe primul loc în judeţ la acest capitol.

Noutatea din acest an vor fi decoraţiunile 3D de diferite forme şi dimensiuni. Un brad natural de 10 metri va fi montat în şantierul parcului de lângă Biserica de Lemn Vişoi, un brad în cartierul Grui şi altul în intersecţie la Dulcica, posibil ca un altul să fie pus şi în zona Pescăreasa.

Un brad artificial a fost montat în Grădina Publică „Merci”, pe fântâna arteziană, este închiriat și a venit la pachet cu toate decorațiunile luminoase.

About The Author

Related posts