17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

De ce Blackjack-ul trebuie să fie singurul joc pe care să pariezi vreodată?

Alte Știri

Dacă tot se lansează zeci de jocuri în fiecare lună, oare cea mai bună strategie care ne rămâne disponibilă ar fi să pariem pe un singur joc de noroc? Dintr-o colecție de foarte multe jocuri pe care le oferă cazinoul, ar fi foarte inteligent din partea jucătorilor ca aceștia să parieze pe un singur joc deoarece pare imposibil acum să poți perfecționa strategii pentru o multitudine de jocuri. Blackjack pare a fi unul dintre acele jocuri. Haide să aflăm împreună!

Este ușor de învățat și jucat

Blackjack-ul nu este cel mai simplu joc pe care îl poți juca. Dacă obiectivul tău este să joci la loto Slovenia, cel mai probabil este mult mai simplu să alegi câteva numere și să le plasezi pe un bilet. Este vorba de un simplu pariu pe care oricine îl poate plasa. La fel de simplă este și strategia de joc de la sloturi. Trebuie doar să rotești tamburii, iar câștigurile nu depind de strategia pe care o aplici, deoarece multiplicatorii și simbolurile au plăți definite.

În cazul jocului de Blackjack, acesta este un joc simplu de masă. De obicei, jocurile de masă au nevoie de puțină îndemânare. Ruleta, Pokerul sau Blackjack-ul sunt doar câteva exemple. Dintre acestea, jocul de Blackjack necesită cele mai simplu de învățat abilități. Regulile sunt foarte simplu de reținut și învățat, dar ceea ce te interesează pe tine este să joci cât de bine poți bazându-te pe cele două cărți primite de la dealer.

Obiectivul în jocul de Blackjack este foarte clar. Mergi cât mai aproape de suma de 21 de puncte, fără să depășești pragul. Dacă ai mai multe puncte decât dealerul sau îl obligi să depășească, vei fi câștigător.

Cea mai mică margine a casei

Pe cât de uimitor ți s-ar părea, jocul de Blackjack este cel care produce cei mai puțini bani pentru cazino. Marginea acestui joc, pe termen lung, este singura dovadă viabilă care te poate încuraja să te concentrezi pe jocul de Blackjack deoarece acolo ai cele mai mari șanse să devii câștigător și chiar la sume destul de mari. Dacă la această margine mică mai adaugi și o strategie corectă de joc sau chiar o secvență de numărat a cărților suficient de eficientă, îți vei putea crește șansele destul de mult.

Marginea casei de la cazinouri poate fi destul de mică în comparație cu alte jocuri. Dacă la sloturi, marginea casei poate ajunge la 5%, 6% sau chiar la 8%, jocul de Blackjack poate să ajungă atât de jos chiar și la 0.5%. Adică pentru fiecare 100 RON pariați, cazinoul se așteaptă să câștige doar 0.5 RON.

Tehnici pentru avantaj

Jocurile de noroc sunt greu de păcălit și măsluit. Nu vei putea niciodată să aplici o strategie care să îți ofere o șansă de câștig de 100%, dar poți să schimbi modul în care joci, astfel încât să îți poți crește șansele și să dobândești un avantaj pe care alți jucători nu ar putea să îl obțină. Aceste tehnici care te pun în avantaj țin de comportamentul jucătorului și de cum interpretează acesta jocul.

Trebuie să fii mereu conștient de faptul că orice carte oferită de un dealer îți va putea schimba cursul jocului. Ceea ce poți face în această situație este să te concentrezi pe cărțile tale și pe cele ale dealer-ului. Dacă urmărești mereu cărțile care ies, îți vei da seama ce cărți au șanse mai mari de a apărea atunci când ceri.

Dacă în runda trecută s-au cerut foarte multe cărți, iar din pachet au ieșit foarte multe valori mari, este șansa mai mare ca următoarele cărți care vor ieși să fie mici. Trebui să urmărești mereu care sunt cărțile ieșite din joc. Șansele ca predicția să aibă succes nu sunt mari, dar măcar mai reduci din riscuri.

Blackjack-ul live

Când vorbim despre Blackjack online, avem două modele clasice de joc dintre care putem alege. Primul este cel cu dealer live, unde vei participa la o masă de joc coordonată de un dealer real care poate comunica direct din studioul de filmare. Un alt tip de Blackjack este cel online bazat pe software, unde vei putea juca singur la masă. Ești doar tu împotriva unui sistem robotizat care livrează cărți mereu aleator.

Concluzie

Așadar, jocul de Blackjack este unul dintre puținele jocuri unde gamblerul poate lua frâiele și să decidă chiar el ce este mai potrivit de făcut, dar și care sunt deciziile care pot aduce cele mai mari câștiguri. De aceea este mult mai important să fii foarte atent la tot ce se întâmplă în timpul unei sesiuni de Blackjack și nu să acorzi foarte multă atenție bugetului. Dacă ești atent la decizii, bugetul tău va continua să crească.

Ceea ce este important atunci când vorbim despre buget este să respecți limitele de câștig și de pierdere pe care ți le-ai impus. Apoi, totul va merge din ce în ce mai bine. Mult noroc!

Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie