11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

DE LA CITITORI. Construcția bau-bau

Alte Știri

DE LA CITITORI. Construcția bau-bau. Construcţia buhuhu este pe drumul ce duce spre comuna Godeni. Ceva mai sus de adăpostul de câini, chiar vis-a-vis de Popasul Căprioara.

Multă lume care a trecut prin zonă, în  special seara, s-a întrebat ce se află în spatele zidurilor.

Terenul împrejmuit a adus zeci de versiuni bau-bau, de la oamenii care locuiesc în localităţile de peste deal. Unii spun că ar fi buncăre. Alţii că este a Transgazului, că se află ceva important acolo. Mai ales că este împrejmuit mai abitir decât la Penitenciarul Mioveni.

Zidurile au şi gard electric, iar toată zona este luminată şi monitorizată video. Niciun colţ nu este lăsat neluminat sau să nu bată camerele de supraveghere. Construcţia a răsărit, peste noapte spun unii, alţii spun că nu a fost vizibilă lucrarea din cauza tufelor şi arbuştilor de pe marginea carosabilului.

„E făcută de curând. Nu ştie nimeni ce e aici. Poate la primărie să ştie că a luat autorizaţie de construcţie, dar oamenii habar nu au ce adăposteşte, poate fi orice, nouă nu ne spune nimeni. Dacă sare în aer murim şi noi, ca proştii aşa.

Nu ne ducem să ne uităm de aproape că nu ştii cine iese şi ne aleargă. Noi credem în bau-bau. Stăm aşa în necunoaştere, că aşa vrea statul român. Arta e sclavia modernă, nu democraţia mult răvnită, aia trăim noi…”, spune un domn din apropiere.

Nimeni nu știe când a fost ridicată această construcție, dar oricum este poziționată strategic, deoarece din drumul principal nu se poate vedea foarte bine. Deci poate fi pe post de bau-bau dacă ajungi noaptea în zonă și dai de sârma ghimpată. Se poate foarte ușor de la drumul principal care duce spre Curtea de Argeș. Dar trebuie să fi vigilent pentru că este ascuns după arborii de pe margine drumului.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie