22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

DE LA CITITORI. Cum au ajuns niște oameni cu funcții din oraș, de râsul tuturor

Alte Știri

Nişte oameni cu funcţii din oraş, au ajuns de râs, după ce, la o petrecere dintr-un bar din municipiu, s-au bătut, iar finalul a fost apoteotic.

Seară de distracţie la Câmpulung. Cupluri sau nu, mulţi au participat la petrecerea respectivă, numai că, nu se ştie din care motiv, s-au încins de nu s-au văzut…

Cheful a pornit bine, numai că, la un moment dat, unul dintre cei care participa, a realizat că nevasta lui dansează lasciv cu altul. Acesta a fost momentul în care a pornit scandalul.

Bărbatul s-a dus la soţie şi la partenerul de dans, a tras-o pe ea, şi l-a cârpit pe el.

Respectivul, a stat câteva minute să se dezmeticească, apoi, a trecut la atac, de, să-şi spele ruşinea, şi l-a altoit zdravăn pe cel care începuse circul.

Din bătaie şi îmbrânceli, fetele care au vrut să îi despartă, a zburat una peste alta şi în picaj, au lovit-o pe soţia unui tip, destul de cunoscut, de la poliţie şi dincolo de ea, adică un individ are a avut niscai dosare pe la poliţie.

Respectivul, când şi-a văzut soţia afectată, a decis să îi potolească pe scandalagii, astfel că le-a tras câte una de respectivii s-au aşezat cuminţi la mese.

Frumos a fost că s-a trezit un necunoscător să vrea să sune la 112, însă o voce fermă, se pare ca a patronului, i-a replicat că nu poţi băga sfoară în casa spânzuratului…. fiecare înţelege ce vrea!

 

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie