5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Un militar a murit fulgerător în urma unui infarct, în timpul antrenamentelor

Alte Știri

Florin Ștreangă, maistru militar clasa a II-a, în cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale, a murit la vârsta de 49 de ani, la începutul acestei săptămâni, pe Aerodromul Ghimbav, lângă Braşov, după ce și-a pierdut conștiența, scrie publicația locală Brașov.net.

Florin Ștreangă era angajat al MapN din 1993, era căsătorit şi avea doi copii. El se afla pe Aerodromul Ghimbav, în timpul unor sărituri cu parașuta, când și-a pierdut brusc conștiența.

I s-a acordat primul ajutor la fața locului și a fost transferat la Spitalul Județean Brașov unde a decedat după ce a fost operat de urgență. Potrivit colegilor, Florin şi-a pierdut conștiența la scurt timp după ce a încheiat salturile cu paraşuta programate în cadrul antrenamentului de luni.

„După executarea salturilor programate, maistrul militar Ştreangă Florin a suferit un atac de cord şi după mai multe încercări de resuscitare a decedat. Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate”, a transmis Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor Condor. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie