24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

DE LA CITITORI. Helloo, ăștia cu lumina. Ne plătiți electrocasnicele arse, de la penele de curent?

Alte Știri

DE LA CITITORI. Helloo, ăștia cu lumina. Ne plătiți electrocasnicele arse, de la penele de curent?

Câmpulungul sub zodia întunericului! Heloooo domnii de la Electrica, vă mai bateți joc de abonații din Câmpulung? Întrerupeți furnizarea luminii zi de zi, de câteva ori. Cât să mai suportăm bătaia voastră de joc?

Băi băieți, băi șmecherilor care dormiți pe banii noștri, cum să vă spun, sunteți nesimțiți.

”Este a doua oară când rămân fără un electrocasnic. Mi s-a ars calculatorul, acum televizorul. Noi plătim facturi că dacă nu, vin ….și ne taie curentul. Păi care e dreptatea? Băi băieți, băi șmecherilor, chiar sunteți ….

DE LA CITITORI. Helloo, ăștia cu lumina. Ne plătiți electrocasnicele arse, de la penele de curent?

Nu înțelegeți că pierdeți abonați? Mă bag la panouri fotovoltaice! Nu mai suport bătaia lor de joc. Ei sunt șmecherii de pe planetă”, spune un câmpulungean.

Zi de zi, se întrerupe lumina, zi de zi, sunt supuse șocurilor aparatele electrice, centrale, televizoare sau ce mai au oamenii prin case.

Nimeni nu ia măsuri. Chiar așa, doamna primar care Love Câmpulungul, ce părere aveți, sau ce ne puteți spune? Sunt pagube, ca urmare a șocurilor electrice, le plătiți dumneavoastră? Cum gestionați acest aspect? Sau cum iubiți Câmpulungul? Sau poate iubiți o parte de… Câmpulung… restul… p…. să stea!

Nu e normal ca într-un municipiu, un Câmpulung care are electricitate de zeci de ani, acum, pe mandatul lui Lasconi, să se ducă, să nu zic altfel, aparatele din casă?
Doamnă, poate nu vi se comunică, dar, e prăpăd. Zi de zi, de câteva ori, se întrerupe curentul electric. Nu e nici normal, nici corect!
Dacă nu se face nimic, e clar, suntem în derivă….

”Una, două, se ia lumina. Îmi intră pe avarie aparatele. Eu știu că se intervine pe curent, dar nu e normal să ne ardă nouă aparatura electrică.

E ca de secol 18, pe bune, și noi ne mai vremi că love, pe cine, pe buzunare, pe cine, ca love buzunarele noastre și fonurile ălora de ne vând electrocasnice…”, mai spune o câmpulungeancă.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie