14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

DE LA CITITORI. Mierla Câmpulungului, buhuhu

Alte Știri

DE LA CITITORI. Mierla Câmpulungului, buhuhu. De fapt, nu e vreo pasăre rară. Mierla o femeie care, îşi duce zilele în zona Poliţiei Câmpulung. Mierla este îndrăgostită de haina militară. Dar şi de ce este pe sub ea, astfel că i se pune pata pe câte un poliţist şi îl urmărește zi lumină.

DE LA CITITORI. Mierla Câmpulungului, buhuhu

„Stă Mierla Câmpulungului aici toată ziua, dar şi noaptea. Nu are nimeni ce să îi facă. Au mai dus-o la spital cei de la Poliţie. Dar nu o ţine nici acolo şi se reîntoarce în zonă. Mai are nopţi când urlă, se bate singură.

Mierla Câmpulungului se taie cu diverse obiecte pe care le găseşte. Dar Legea nu are o prevedere clară care să o ajute pe amărâta asta. Ea are domiciliul la Valea Mare Pravăţ, însă rudele pe care le mai are, nu o pot ţine acolo, spun că fuge imediat. În oraş stă într-o garsonieră insalubră în blocul 17 din Vişoi”, spune un locatar din zona Poliţiei Câmpulung.

Mierla Câmpulungului, are numerele de telefon ale unor poliţişti cu care, spune ea, însă nu este de crezut, se întâlneşte pe ascuns. Nu este de crezut pentru că respectivii au un aspect de revistă şi nişte consoarte la fel de frumoase şi elegante, aşa că, toate poveştile pe care individa le spune, sunt halucinaţiile create de boala ei.

Mierla Câmpulungului, a ajuns la acest moment un Buhuhu al locatarilor blocurilor din zona centrală a municipiului. Asta pentru că, Mirela, urlă şi face ca toate vietăţile nopţii. Fix chiar sub geamurile lor. Dar şi în faţa Poliţiei municipale.

Multe încercări nereuşite, de a o interna pe Mirela Onea alias Mierla Câmpulungului la un spital de specialitate, i-au făcut pe toţi să se lase păgubaşi.

Care este de fapt problema. Mierla Câmpulungului pe numele real Mirela Onea, are domiciliul pe raza comunei Valea Mare Pravăţ. Mierla Câmpulungului, are ceva neamuri pe acolo. Însă niciunul dintre ei nu semnează pentru a o interna. Probabil la adresa de domiciliu, se virează vreo sumă de bani pentru handicap, iar cum cei din Gura Pravăţ, nu prea au locuri de muncă, banii, sunt mană cerească.

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie