-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Tomograf ultraperformant achiziționat cu fonduri europene

Alte Știri

Tomograf ultraperformant achiziționat cu fonduri europene. Luni, la spitalul municipal Curtea de Argeș a sosit computerul tomograf achiziționat cu fonduri europene în cadrul unui proiect al Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Curtea de Argeș. Spațiul este pregătit, dar nu se știe exact când va fi funcțional tomograful, spune Andreea Gheordunescu, managerul Spitalului.

”Mai avem de luat niște autorizații pentru ca acest computer tomograf să funcționeze. Pentru locuitorii din zonă este binevenit. Era nevoie de un astfel de aparat ultraperformant ca bolnavii să nu mai meargă prin alte orașe pentru a beneficia de aceste servicii. Este foarte greu mai ales în această perioadă. Cu toții știm că sunt mulți bolnavi în așteptare pentru acest serviciu, vital”, a precizat Andreea Gheordunescu. Pentru un astfel de echipament e nevoie de foarte multe documente, dată fiind natura lui.

Tomograf ultraperformant. Vă reamintim că UAT Curtea de Argeș implementează un proiect finanțat cu fonduri europene prin care Ambulatoriul Spitalului va fi dotat cu 49 de echipamente moderne. Valoarea totală a proiectului este de peste 10 milioane de lei. Licitația pentru achiziția aparaturii medicale și a echipamentelor medicale moderne a fost atribuită zilele trecute.

Cele 49 de echipamente au fost împărțite pe loturi. pentru unele au fost oferte valabile iar pentru altele au fost depuse oferte neconforme. Drept pentru care licitația a fost anulată. Vestea cea mai bună este că s-a reușit achiziția unui computer tomograf în valoare de 1193000 lei. Câștigătorul licitației  fiind CORTECH MED S.R.L.

Tomograf ultraperformant. Conform site-ului primăriei Curtea de Argeș – proiectul ”Dotarea și echiparea Ambulatoriului Curtea de Argeș” vizează dezvoltarea/modernizarea infrastructurii Ambulatoriului Curtea de Argeș. Dotarea cu aparatură, respectiv echipamente medicale de înaltă performanță necesare unui act medical de calitate.

Cele 49 de echipamente medicale moderne achiziționate vor intra în dotarea mai multor secții din cadrul ambulatoriului. Unele înlocuindu-le pe cele vechi, altele fiind dotări noi.

sursa text si foto – interesargesean.ro

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie