-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

DE LA CITITORI. Nici mort nu s-a despărțit de mașină

Alte Știri

DE LA CITITORI. Nici mort nu s-a despărțit de mașină. Iubirea față de bolidul de lux, a făcut ca, urmaşii să îi pună pe mormânt o maşină la dimensiuni reale. Fotografia a devenit virală pe site-urile de socializare.

Pentru familia îndurerată nu este o ciudăţenie, nici pentru cei care au neamurile înmormântate prin apropiere, însă pentru străinii locului, este un fapt de imortalizat.

„Nu am mai văzut aşa ceva. Am fost în Cimitirul Vesel, am fost prin ţară, am mai văzut, picturi, alte chestii, dar maşina la dimensiuni reale, nu. Poate defunctul a iubit maşina aia mult, sau cine ştie ce poveste are. Dacă defunctul a vrut asta, frumos din partea familiei că i-a îndeplinit dorinţa”, spune un bărbat.

„Dacă omul a vrut maşină, a avut. Am avut o discuţie cu un antreprenor de pompe funebre, care a spus că familia unui defunct a dorit să îi pună un telefon cu cartelă bărbatului decedat, în buzunarul sacoului. A spus că era telefonul bătrânului şi că nu a vrut să plece fără el. Bine, telefonul ăla s-a închis în câteva zile, dar dacă aşa a vrut familia, ce să discuţi”, spune un alt bărbat din zonă.

 

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie