-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Tineri sancţionaţi pentru că plimbau câinii fără botniţă!

Alte Știri

Tineri sancţionaţi pentru că plimbau câinii fără botniţă!

În ziua de 04 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe DJ 703K, pe raza localității Budeasa, au depistat doi tineri, care se deplasau cu doi câini din rasa metis Pitbull (câini periculoși din categoria I), care nu purtau botniță, iar unul dintre aceștia nu era ținut în lesă.

În urma celor constatate, cei doi tineri au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 2.250 de lei, conform O.U.G. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

„Reamintim faptul că, în conformitate cu articolul 6, aliniatul 2, din O.U.G. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi – Accesul câinilor PERICULOȘI DIN CATEGORIA I  în părțile comune ale imobilelor în care sunt deținuți, pe drumurile publice și pe căile de acces către acestea este permis numai dacă aceștia poartă botniță și sunt ținuți în zgardă și lesă sau ham de către proprietar ori de către deținătorul temporar”, transmite IPJ Argeş.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie