6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

DE LA CITITORI. Pe Creţişoara, apare dimineaţa, până-n răsărit, o formă neomenească

Alte Știri

DE LA CITITORI. Pe Creţişoara, apare dimineaţa, până-n răsărit, o formă neomenească, ceva ce bagă în sperieţi pe cei care o urmăresc, şi au şi fotografiat-o.

Oamenii spun că este dimineaţă de dimineaţă, acolo, stă nemişcată, iar când răsare Soarele dispare.

“Cred că e Negru Vodă, vine să vadă ce s-a ales de noi, şi o să tot apară până când vom avea un om care să tragă pentru noi, oamenii de rând, nu doar interese şi afaceri cum e la noi aici la Câmpulung.

Ce spune Lasconi asta că a băgat gaze la blocurile de la intrarea în oraş, păi dacă suntem proşti, na că asta ne cumpără şi traistă, proiectul era de pe mandatul lui Ţâroiu. A nenorocit centrul oraşului, nu e în stare nici de blocurile din Grui, păi aşa conducător, asta aţi votat tâmpiţilor, asta să mâncaţi, nimic pe pâine.

Si când spun aşa, ştiu la cine şi la ce mă refer, şi chiar sunt blând, trebuia să le zic mai rău. Cei care au votat-o să îşi asume un oraş care arată ca unul bombardat din Ucraina”, spune Ionuţ.

Dacă e sau nu Negru Vodă, nu ştim, dar că o formă neobişnuită apare dimineţile în zare pe Creţişoara, asta putem vedea din poză!

Radu Negru Vodă, care a fost Voievodul Făgărașului până în anul 1290, a “Descălecat și Întemeiat Țara Românească” 1290 – 1292.

Negru Vodă, a întemeiat Ţara Româneascâ, iar acum, pare că a venit să vadă ce se întâmplă cu ce a făcut el la 1290.

 

 

 

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie