4.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

VIDEO. Cel mai tare videoclip filmat la Câmpulung Muscel

Alte Știri

VIDEO. Cel mai tare videoclip filmat la Câmpulung Muscel, în rol principal Andra Oproiu, artista de jazz crescută pe muzica Mădălinei Manole.

Andra Oproiu are 19 ani şi este o frumoasă şi talentată studentă, câştigătoarea unui număr impresionant de premii la concursuri naţionale şi internaţionale, ajunsă în semifinala concursului Eurovision România 2022.

Andra Oproiu s-a născut în Câmpulung Muscel, dar locuieşte în Bucureşti, unde este studentă la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, secţia Compoziţie jazz. A intrat în lupta pentru Eurovision România 2022 cu piesa YOUNIQUE şi a ajuns cu ea în semifinala concursului.

Acum a revenit în prim plan cu o surpriză pentru fani. Primul videoclip pe care fratele ei i l-a făcut cadou de majorat, pentru a-i îndeplini Andrei un vis, adică o piesa în studiourile Hahaha Production.

Pentru Ziarul din Muscel, Andra Oproiu a declarat că pentru videoclip a ales ca locație, una foarte importantă pentru ea, Complexul Ceramus. Pe lângă faptul că este o locație de vis, este și relativă pentru melodie, deoarece are multe amintiri frumoase aici.

Cântecul spune povestea Andrei de dragoste, cum o simpla prietenie se poate transforma în iubire adevărată și speră că se vor regăsi în ea cât mai multe persoane.

O piesă despre o fată, un băiat, mulți fluturi în stomac și despre simfonia dragostei.

Ultimele Știri

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție…VIDEO

Autogara Montana din Câmpulung. Adevărat focar de infecție...S-a împlinit un an de când primăria Câmpulung a eliberat un certificat de...

Alte știri din aceeași categorie