0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

De necrezut! În Câmpulung minorele erau „trufandalele” unor bărbaţi cu bani!

Alte Știri

Proxenetismul şi prostituţia au devenit sporturi naţionale, dar atunci când vorbim despre prostituate care nu au încă buletin, cazul devine mult mai grav!

Aşa s-a întâmplat şi la Câmpulung, municipiul care, parcă, de ceva vreme încoace, pare să fi intrat sub lupa poliţiştilor, şi asta nu pentru că ar avea ceva cu orăşelul nostru, ci pentru că aici, la Câmpulung, s-au descoperit lucruri şi fapte care sunt sub incidenţa legii!

Minorele se prostituează, pare de „noaptea minţii”, însă acesta este purul adevăr, iar cei care profită de inocenţa acestor fetiţe sunt, domnii profesori, sau domnii patroni, asta după cum arată descinderile făcute de oamenii legii în Câmpulung!

Un domn profesor, om respectabil în cartierul unde locuieşte, Grui din Câmpulung, profesorul care, a avut ore în municipiu şi care după ce s-a abătut de la drumul firesc al unui cadru didactic, de, alcoolul şi păcatele, a fost detaşat la Poienarii de Muscel, Şcoala Jugur.

Domnul profesor le ademenea pe minore, le plătea cu sume considerabile pe virgine şi le convingea să mai aducă şi alte fetiţe virgine cu care să întreţină raporturi sexuale, asta contra unor sume frumuşele pentru fetiţele de sub 14 ani. Fetiţele erau atât pentru profesorul obsedat, cât şi pentru alţi clienţi ai acestuia.

Fetiţele, erau băgate în apartamentul profesorului în primă fază pe uşa din faţă, dar după o vreme, ca să nu atragă atenţia, profesorul care poftea la minore, le băga pe uşa din dos, asta pentru că l-a ajutat locaţia, apartamentul situat la parterul unui bloc din cartierul Grui din Câmpulung, avea intrare şi prin spatele blocului.

Alt „domn” care poftea la minore, este unul cu bani dintr-o localitate de lângă Piteşti. Acesta şi-a închiriat un apartament într-un bloc din Câmpulung, de pe strada general Simonescu, unde le dădea întâlnire fetiţelor şi unde închiria şi altor domni care pofteau la trupurile fragede ale minorelor!

Al treilea domn aflat în atenţia anchetatorilor, are casă în municipiul Câmpulung, pe strada Poenaru Bordea, undeva în centrul oraşului. Acesta a intrat în atenţia anchetatorilor după ce s-a aflat că unele minore treceau pentru „divertisment” şi pe la acesta, un bărbat de 70 de ani, cunoscut în oraş.

Poliţiştii argeşeni au intrat pe fir şi au aflat că fetele care se vindeau erau eleve la LPS, Carol I şi LDG, din Câmpulung, fetele îşi făcuseră un obicei din a câştiga bani din sex, iar la liceele unde îşi „desăvârşeau” studiile gimnaziale aveau absenţe care nu se justificau, adică de la jumătatea zilei  încolo. Conform anchetatorilor, fetiţele minore se duceau la şcoală, iar după ce primeau semnalul de la indivizii pofticioşi, abandonau şcoala şi se duceau la… divertisment!

Acest lucru, se pare că nu a fost cunoscut de părinţii minorelor, însă, cadrele didactice, sau diriginţii ar fi putut să observe absenţele minorelor şi să ia atitudine! Se pare că în instituţiile de învăţământ se ştia cu ce se ocupă fetiţele, însă acest aspect nu ar fi fost luat în calcul de nimeni.

În cauză sunt 20 de minore care au avut legături cu cei trei bărbaţi. Acestea au fost conduse pentru audieri la IPJ Argeş.

 

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie