35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

UPDATE: Profesorul de sex s-a învoit de la ore! Șeful lui a aflat din presă!

Alte Știri

Așa cum v-am anunțat la primele ore ale dimineții, cum că mascații au bătut la uşile unor bărbaţi care îşi satisfăceau plăcerile carnale cu unele fetiţe care nu au atins vârsta majoratului, acum am aflat și cine este profesorul de “sex”.

Oamenii legii au descins în trei locaţii din Câmpulung, la un profesor şi doi afacerişti, unul din municipiu şi cel de-al doilea cu domiciliul lângă Piteşti!

Cei trei sunt suspectaţi că au profitat de naivitatea unor minore şi au întreţinut raporturi sexuale cu acestea. Este vorba despre 20 de minore care şi-au „dăruit” virginitatea şi inocenţa acestor bărbaţi, unii trecuţi de prima tinereţe, oameni care au „jucat cartea” cu banul, astfel că şi-au putut „cumpăra” orice copilă!

Micuţele învaţă la trei licee din municipiu, şcoli cu tradiţie din oraş. Profesorul de “sex” s-a învoit pentru o zi de la școală, după ce s-a trezit cu mascații peste el în casă. Șeful său, inspectorul general Dumitru Tudosoiu a aflat din presă de plăcerile sexuale ale profesorului cu minore. Ion Popescu era învățător la școala generală din satul Jugur, comuna Poienarii din Muscel. In acest caz ISJ Argeș va demara o ancheta paralelă cu cea a oamenilor legii pentru a afla ce a făcut profesorul de-a lungul timpului.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie