16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Deputatul Simona Bucura Oprescu cu un grup de argeşeni în vizită la Parlamentul României

Alte Știri

Deputatul Simona Bucura Oprescu a mai avut o acţiune cu cei care au susţinut-o în campania pentru alegerile parlamentare, de data aceasta locuitorii comunei Godeni, Ţiţeşti, Bălileşti, Mihăeşti, Stâlpeni ce au avut parte de invitaţia alesului la Parlamentul României.

Vorbim aici de 50 de locuitori ai comunei Godeni, 50 locuitori din comuna Ţiţeşti, precum şi de 50 de pensionari de la C.A.R Pensionari Câmpulung Muscel aceştia provenind din comunele Bălileşti, Mihăieşti şi Stâlpeni.

A fost o vizită de documentare şi de informare cu privire la activitatea deputatului Simona Bucura Oprescu, a Camerei Deputaţilor şi a Parlamentului în ansamblul său. Pe parcursul acesteia, argeşenii s-au întâlnit şi cu deputatul Mihai Răzvan STURZU, dar şi cu deputatul Cătălina Elena ŞTEFĂNESCU, care au dorit să îi cunoască. Deputat Simona Bucura Oprescu, i-a primit pe argeşeni în sala de şedinţe a grupului PSD, ocazie cu care le-a dezvăluit celor prezenţi cum funcţionează parlamentul. Toţi cei 150 de argeşeni au vizitat Palatul Parlamentului, inclusiv sala de plen a Camerei Deputaţilor, fiind însoţiţi peste tot de către Simona Bucura Oprescu. Ei s-au arătat impresionaţi de faptul că toate materialele folosite la construirea Palatului Parlamentului sunt româneşti. “Sunt bucuroasă că am putut să ofer pentru 150 de argeşeni posibilitatea să cunoască Palatul Parlamentului. Este important că am primit o delegaţie numeroasă care şi-a manifestat interesul în a cunoaşte Parlamentul, precum şi modul cum funcţionează cea mai importantă instituţie a ţării”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Deputatul Simona Bucura Oprescu va continua să invite şi alţi argeşeni să vadă “pe viu” cum se lucrează în Parlament, aşa încât aceştia să poată explica şi în comunităţile din care provin care este rolul forului legislativ al ţării şi în ce constă activitatea deputaţilor.

 

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie