21.3 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Premii, diplome, invitaţi şi multă voie bună la Domneşti!

Alte Știri

Duminică, 22 iunie la Domneşti a avut loc cea de-a şasea ediţie a zilei localităţii, eveniment marcat în istoria comunei, un moment de suflet al primarului Nicolae Smădu ca toate pe care le-a organizat până acum. La ziua localităţii Domneşti au participat invitaţi din tot judeţul Argeş, politicieni, şefii judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Forin Tecău cu rădăcini adânci în Domneşti a fost alături de domnişanii săi, trecând pe la fiecare în parte, cu un semn de salut şi respect. De la eveniment nu a lipsit nici preşedintele PSD Argeş, Tudor Pendiuc cel care i-a fost alături preşedintelui. Pe scenă au urcat parlamentarii de Argeş, reprezentanţii tuturor partidelor politice, membrii marcanţi ai localităţii.

„Mă bucur că sunt aici, alături de domnişanii mei, acasă. Vă doresc de ziua comunei să aveţi parte de lucruri bune, vă promit că o să vă ajut şi în continuare, aşa cum o să fac cu toţi locuitorii judeţului. Îi ofer domnului primar o plachetă şi o diplomă, printre primele pe care le-am semnat de când sunt preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş”, a declarat preşedintele Florin Tecău. Domnişanilor prezenţi la eveniment le-a vorbit şi Tudor Pendiuc, cel care este şi primarul unui important oraş al judeţului şi anume Piteşti.

„Am onoarea să îi ofer domnului primar diplomă din partea Şcolii Populare de Arte, pentru clasa de sculptură pe care domnul primar a înfiinţat-o aici şi care are realizări impresionante. Vă felicit de ziua localităţii dumneavoastră”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.

Nici anul acesta primarul localităţii, Nicolae Smădu nu a uitat de cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie pe care le-a premiat. Alături de primarul Smădu a stat preşedintele Tecău, cel care le-a oferit diplomele familiilor premiate,  vorbim aici de Petre şi Doina Barangă, Gheorghe şi Maria Frusina, Ion şi Eugenia Gulie, Ion şi Maria Mitu, Ion şi Maria Avram.

Muzică şi voie bună

Petrecerea a durat până târziu în noapte timp în care au suit pe scenă cântăreţi de seamă, atât de muzică uşoară cât şi de muzică populară. Au urcat pe scenă, Xonia, Sanda Argint, Olguţa Berbec, Paul Arsenie, Gabi Dumitru, Grupul „Doina Bascovului”, Formaţia „Natural”, Ansamblul folcloric „Cetina”, din Domneşti, Ansamblul „Perlele Vâlsanului” din Muşăteşti, dar şi interpreţi de muzică populară consacraţi din judeţ.

 

Ultimele Știri

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal?

Se închide Poșta din centrul Câmpulungului. Ce se va întâmpla cu serviciile acestui oficiu poștal? Din 2018, încoace angajații...

Alte știri din aceeași categorie