a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Descoperire uluitoare într-un utilaj de deszăpezire

Alte Știri

Descoperire uluitoare într-un utilaj de deszăpezire. Poliția din Mehedinți a fost alertată, vineri dimineața. Fix de un angajat al primăriei din comuna Ponoarele. Acesta a găsit într-un utilaj de deszăpezire un încărcător cu mai multe gloanțe. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Baia de Aramă și ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.

Poliția orașului Baia de Aramă a fost sesizată telefonic în această dimineață de un bărbat cu privire la faptul că într-un utilaj folosit pentru activități de deszăpezire „au fost identificate mai multe cartușe și un încărcător destinat armelor de foc”, a transmis IPJ Mehedinți.

Descoperire uluitoare într-un utilaj de deszăpezire

Încărcătorul a fost găsit ascuns în locul în care este amplasată bateria utilajului. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Baia de Aramă și ai Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că într-un tractor articulat forestier a fost identificat un încărcător de armă de foc în care se aflau 4 cartușe cu glonț.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Citeşte întreaga ştire: Încărcător cu gloanțe, găsit într-un utilaj de deszăpezire din Mehedinți. Un angajat al primăriei a chemat poliția

 

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie