a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Primul elev din Argeș care va fi judecat

Alte Știri

Primul elev din Argeș care va fi judecat. Ancheta privind incidentul organizat de mai mulţi elevi ai Şcolii Gimnaziale Carol Davila din Piteşti s-a finalizat. Un băiat în vârstă de 15 ani, şi el elev al Liceului Tehnologic Dacia Piteşti, va fi trimis în judecată. Este pus sub acuzaţia de loviri sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Cercetările au stabilit că mai mulţi elevi şi-au dus un coleg într-un parc din apropierea şcolii. Aici, colegul a fost obligat să stea în genunchi, să le sărute mâinile şi să îşi ceară iertare la fiecare pentru că îi vorbise de rău.

Primul elev din Argeș care va fi judecat

Totul sub ameninţarea băiatului de 15 ani care l-a şi lovit. Mama victimei, a vorbit despre ce-sa întâmplat după ce faptele au ajuns în atenţia Poliţiei. A povestit cum fiul ei a fost numit „trădător” de unii dintre colegii care îl acuzau că a reclamat incidentul. Aceasta este nedumerită de ce numai un minor va fi trimis în judecată. Deşi la comiterea faptei, inculpatul a avut mai mulţi complici.

Pe data de 7 decembrie 2022, un elev în clasa a VIII-a a fost victima unui scenariu pus la cale de colegii și prietenii lui care au vrut să se răzbune. L-au atras în afara școlii. L-au dus într-un parc din apropiere acolo unde băiatul a fost bătut. Pus în genunchi, umilit și obligat să sărute mâinile agresorului. Minorul a fost lovit de un băiat, în vârstă de 15 ani, cu picioarele şi cu pumnul în zona intimă, în maxilar, în abdomen.

Primul elev din Argeș care va fi judecat

De față au fost șase copii, fete şi băieţi, cu vârsta între 14 și 15 ani. Înainte de agresiune, cei care au pus la cale totul au luat măsuri ca nimeni să nu filmeze, telefonul victimei a fost confiscat iar ale celorlați au fost puse la distanță de locul unde avea loc incidentul. Totul după ce o fată, iubita agresorului, a aflat că băiatul a vorbit-o de rău. Scenele groaznice au durat aproximativ o oră. La final, minorul în vârstă de 15 ani, elev al Liceului Tehnologic Dacia Piteşti a ameninţat victima. I-a spus că va pune alt băiat, mai mare, să-l caute şi să-l omoare dacă o să dezvăluie cuiva ce a păţit.

A fost înaintată propunerea trimiterii în judecată

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor care au încheiat cercetările şi au înaintat Parchetului propunerea de trimitere în judecată.

„Polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 07 decembrie 2022, în jurul orei 17:30, un minor de 15 ani ar fi agresat un alt minor, de 14 ani, în timp ce se aflau într-un parc, provocând leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 1-2 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, cel în cauză ar fi adresat amenințări, cu scopul de a determina persoana vătămată să nu povestească cele întâmplate și să nu anunțe organele de poliție. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” au transmis reprezentanţii IPJ Areş despre acest dosar. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie