13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Deszăpezirea la Schitu Goleşti – lăudată pe Facebook!

Alte Știri

Deszăpezirea la Schitu Goleşti – lăudată pe Facebook! Localnicii mulţumiţi au pus poze pe reţeau de socializare, iar laudele au început să curgă. Bineînţeles că au existat şi critici, pentru că nu toată lumea poate fi mulţumită…

Pe reţelele de socializare localnicii din Schitu Goleşti și-au exprimat masiv mulțumirea cu privire la deszăpezire, din ultimele zile.

,,,Țin să Mulțumesc primăriei și domnului primar din Schitu Golesti pentru deszăpezirea efectuată pe str. Poiana Sorii, înfundatura Sima”, au scris locuitorii de aici.

S-a intervenit cu mai multe utilaje de împrăştiat material antiderapant solid. S-a acţionat mai întâi pe priorităţile 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în Schitu Goleşti, poduri, magazine, staţii, iar apoi s-a intervenit pe străzile asfaltate cu acces spre locuinţe, revenindu-se la priorităţile iniţiale în momentul în care precipitaţiile au devenit abundente. Aceleaşi utilaje sunt pregătite să intervină si în următoarele ore…., spun autorităţile locale.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie