a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Dezbaterea bugetului 2023, transformată în conferință de presă

Alte Știri

Dezbaterea bugetului 2023, transformată în conferință de presă. Pregătită ca la carte, primarița Elena Lasconi a apărut astăzi de la ora 15.00 în fața jurnaliștilor pentru a da socoteală ce se va întâmpla cu banii primăriei Câmpulung.

A denumit anul 2023 – Începutul Reconstrucției Câmpulungului. A venit cu vești bune! Dacă s-ar implementa Piața Centrală s-ar reabilita anul acesta. Câmpulungul ar prinde și un proiect cu bani europeni pentru reabilitarea stadionului municipal Câmpulung. Mai mult decât atât sunt bani pentru continuarea lucrărilor la Bulevardul Pardon în vistierie.

Transmitem LIVE pe pagina noastră de Facebook – Ziarul din Muscel. Puteți urmări toată conferința de presă.

Dar cum lucrările sunt blocate politic, trebuie finalizat procesul. Primarița Elena Lasconi s-a arătat optimistă că primăria va câștiga procesul. Cel mai sigur vom afla pe ce drum suntem, în data de 10 februarie.

La raport, Elena Lasconi a mai declarat că angajații primăriei au dormit o oră pe noapte pentru a duce la bun sfârșit proiectele europene.

Mai mult decât este primul primar al Câmpulungului care i-a făcut plângere penală șefului ISC Argeș pentru abuz în serviciu. Asta pentru că a oprit și lucrările la blocul de locuințe sociale din cartierul Grui al Câmpulungului.

Elena Lasconi a mai dat asigurări ca există proiecte care vor salva orașul de la poalele Mateiașului pentru a scăpa Câmpulungul de inundații.

Valoare totala a proiectelor pe fonduri europene este de peste 200 milioane de lei. Este o sumă istorică pentru oraș. Asta înseamnă bugetul Câmpulungului pentru 50 de ani.

Lucrurile nu se vor vedea peste noapte, dar până la sfârșitul anului 2023, graficele vor lua o altă schimbare. Mai sunt 500.000 lei în buget pentru ca locuitorii să depună proiecte pentru schimbarea orașului.

Noutate este că un om de afaceri vrea să facă un complex ca afară într-o zonă devaforizată a orașului.

Avariile la rețeaua de apă a dat totul peste cap. În prezent se fac peticeli, dar peste 7 ani se poate schimba ceva radical dar totul cu bani europeni.

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie