a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

15.3 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Dispar definitiv aceste indicatoare stradale ponosite

Alte Știri

Dispar definitiv aceste indicatoare stradale ponosite. Scăpăm definitiv. Mizerii care indică străzile din Câmpulung. Nu te păcălești! Indicatoarele stradale arată că ești la Câmpulung. Pe orice ce stradă mergi la pas sau la volanul unei mașini ai parte de aceeași imagine dezolantă ca a noastră de la articol.

Turiștii aflați în trecere sunt în derută. Până acum câțiva ani acestea nu existau. Din păcate au avut o durată limitată în timp.

Dispar definitiv aceste indicatoare stradale ponosite

Mai mult decât atât unele dintre indicatoare sunt căzute pe pământ, altele sunt în direcții ciudate, spre înaltul cerului.

Primărița Elena Lasconi a prezentat astăzi noile modele de indicatoare stradale în cadrul unei conferințe de presă. Au un aer istoric cu nuanțe de auriu stins. Chiar sunt unele dichisite, să sperăm că vor și rezista.

Scăpăm definitiv. Un indicator a costat 50 de euro

Un indicator a costat 50 de euro și au fost achiziționate de ADP. În maxim o lună se dorește schimbarea a cel puțin 300 de indicatoare stradale. Urmează ca până în 2024 să fie înlocuite aproximativ 1000 de bucăți de câte e nevoie în tot orașul Câmpulung.

Autoritățile locale mai au în plan să înlocuiască și numerele la case. Pe aceeași nuanță negru-auriu și din același material, se pare că ar fi mult mai rezistent.

Important este că vor dispărea aceste mizerii, niște ruginituri pe care nu se mai poate citi nimic. Actualele indicatoare stradale care s-au deteriorate au fost schimbate pe mandatul fostului primar Călin Andrei.

De-a lungul timpului au fost reclamații și din partea celor de la Serviciul Ambulanță că nu pot fi identificate rapid anumite adrese deoarece lipsesc informațiile.

Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie