DGA: Control judiciar pentru un argeşean pentru trafic de influenţă!

DGA: Control judiciar pentru un argeşean pentru trafic de influenţă!

DGA: Control judiciar pentru un argeşean pentru trafic de influenţă!

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, împreună cu lucrători din cadrul DOS – BOS Pitești, sub coordonarea prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, au prins în flagrant o femeie, după ce a primit de la un martor denunțător, suma de 950 lei pentru pretinsul ajutor oferit de un cunoscut al acesteia, în vederea înmatriculării unui autoturism.

În fapt, femeia, în calitate de administrator al unei firme de întocmire a dosarelor auto, a primit banii de la denunțător pentru a-i da cunoștinței sale, în condițiile în care, anterior, acesta se înțelesese cu denunțătorul ca, în schimbul a 200 de euro, să intervină pe lângă funcționarii structurii de specialitate pentru înmatricularea unei mașini la mâna a doua.

În aceste condiții, a fost formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Argeș, care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, fiind organizată acțiunea de prindere în flagrant.

Ca urmare a acțiunii de prindere în flagrant, femeia a fost condusă la sediul unității de parchet pentru cercetări privind săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență, iar față de bărbatul în numele căruia a primit banii s-a emis mandat de aducere în vederea audierii sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

La finalul audierii, procurorul a dispus control judiciar pe 60 zile şi interdicţia de a părăsi judeţul a suspectului bărbat și cercetarea în stare de libertate a suspectului femeie.

 

About The Author

Related posts