26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

DIETA ANULUI: Slăbești rapid cu urzici

Alte Știri

Cele mai uşoare diete de slăbit sunt dietele de ceai care sunt şi foarte sănătoase pentru că îţi curăţă şi corpul. Una din dietele cele mai vechi este aceea cu ceai de urzică. În prezent în magazinele naturiste au apărut şi comprimate cu urzică, ce ţin locul ceaiurile. Urzica este o plantă des întâlnită în Europa. Cu toate că este acoperită de pori fini care înţeapă la atingere, urzica este folosită extrem de des în alimentaţia de primăvară. Deşi este o plantă cunoscută de mult timp ea are beneficii pe care mulţi nici nu le cunosc. Urzica conţine aminoacizi, vitamine, clorofilă, săruri minerale (calciu, fier, magneziu), substanţe proteice, acid folic, amine, etc. Prin această compoziţie chimică, urzica tratează anemia, are rol detoxifiant acţionând împotriva bacteriilor, combate tusea, stimulează metabolismul, secreţia bilei, secreţia pancreatică, ajută la digestie, ajută la cicatrizarea rănilor şi la regenerarea ţesuturilor pielii. Pe lângă aceste beneficii şi atuuri pe care le prezintă, ea este şi tonic capilar şi combate mătreaţa. Şamponul de urzică este cel mai vechi remediu în combaterea mătreţii. Această plantă, consumată sub formă de ceai de urzică combate tusea, ajută la tratarea infecţiilor urinare şi a unor tulburări intestinale şi ce este cel mai importantă în cura de slăbire rapidă.

Cum se prepară acest ceai de urzică? Nimic mai simplu, turnaţi apă clocotită peste frunzele de urzică, proaspete sau uscate.

Cu ceai de urzică poţi slăbi până la cinci-şase kilograme într-o singură lună. Dacă vrei să obţii acest rezultate trebuie să urmezi cura cu ceai de urzică cel puţin o lună de zile sau cu comprimate. Slăbeşti sănătos cu ceai de urzică deoarece astfel elimini şi toxinele din corp. Aceasta dietă este ideală pentru persoanele care au un exces de apă în organism. Te vei simţi minunat pe tot parcursului curei cu ceai de urzică pentru că acesta conţine multe vitamine şi minerale benefice corpului tău. Informaţii oferite de magazinul naturist din Câmpulung- Nova Green Plant, situat vis-a-vis de primărie şi blocul rechinilor.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie