7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Directori noi la spitalele din Piteşti?!

Alte Știri

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, a fost declarat admis un singur candidat, în persoana doamnei Gheorghe Florina. La concurs s-a mai înscris un candidat, domnul Cotescu Ionel Sorinel, al cărui dosar a fost respins, întrucât nu a îndeplinit condițiile prevăzute de art. 1 alin (1) lit.b din Regulamentul de Organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, la Spitalele publice din rețeaua Consiliului Județean Argeș, aprobat prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Argeș nr.31/07.02.2017.

De asemenea, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma verificării dosarelor de înscriere, la concursul de manager au fost declarați admiși doi candidați: doamna Mihalache Șușală Cristiana și doamna Popescu Simona Mihaela.

Următoarea etapă a concursurilor pentru ocuparea posturilor de manageri ai celor două unități sanitare, respectiv testul grilă, a avut loc în data de 03.04.2017 începând cu ora 09.00, la sediul Spitalului de Pediatrie – pentru postul de manager al Spitalului de Pediatrie, respectiv la Consiliul Județean Argeș, etaj 5, sala 186 – pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Luni, 03 aprilie 2017, a avut loc cea de-a doua etapă a concursului, testul grilă,  pentru ocuparea posturilor de manageri la Spitalul Județean de Urgență Pitești și Spitalul de Pediatrie Pitești.

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești au fost declarați admiși doi candidați: doamna Mihalache Șușală Cristiana și doamna Popescu Simona Mihaela. La testul grilă s-a prezentat doar doamna Mihalache Șușală Cristiana care a fost notată cu nota 7.20.

În urma verificării dosarelor de înscriere la concursul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, a fost declarat admis un singur candidat, în persoana doamnei Gheorghe Florina care tot luni, 03 aprilie 2017, a susținut și testul grilă. Rezultatul testului va fi publicat, marți, 04 aprilie 2017, la sediul instituției sanitare.

În urma celei de-a doua etape a concursului pentru postul de manager al Spitalul de Pediatrie Pitești, respectiv testul grilă, doamna Gheorghe Florina a obținut nota 9,40.

Următoarea etapă a a concursului – susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești, va avea loc vineri, 7 aprilie.

În data de 6 aprilie, ora 09.00, se va desfășura susținerea proiectului de management pentru Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în data de 7 aprilie, ora 09.00 – susținerea proiectului de management pentru Spitalul de Pediatrie Pitești.

 În urma celei de-a treia etape a concursului pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Pitești, respectiv interviul de susținere a proiectului de management, doamna Mihalache Șușală Cristiana a obținut nota 4,06, fiind declarată respinsă.

În urma celei de-a treia etape a concursului pentru postul de manager al Spitalului de Pediatrie Pitești, respectiv interviul de susținere a proiectului de management, doamna Gheorghe Florina a obținut nota 9,20, fiind declarată admisă.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie