18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Dispar aceste bancnote EURO. Nu mai pot fi nici schimbate

Alte Știri

Dispar aceste bancnote EURO. Nu mai pot fi nici schimbate. Banca Centrală Germană a emis o declarație în care a avertizat împotriva bancnotelor euro care nu pot fi schimbate și nu pot fi folosite pentru a plăti cu ele.

Potrivit Bundesbank, aceste bancnote circulă acum în toată Uniunea Europeană. Și reprezintă o problemă serioasă pentru consumatori, comercianți cu amănuntul și instituțiile financiare.

Dispar aceste bancnote EURO. Nu mai pot fi nici schimbate

Băncile centrale ale statelor membre ale Uniunii Europene, inclusiv Banca Centrală Germană, au un rol important în emiterea și gestionarea monedei euro.

În cazul în care există bancnote euro care nu pot fi acceptate sau schimbate, acestea pot fi false sau contrafăcute. Și ar trebui raportate autorităților competente. Este important să verificați autenticitatea bancnotelor euro pe care le primiți înainte de a le folosi.

Bundesbank avertizează împotriva acceptării bancnotelor euro contrafăcute. Într -un comunicat oficial, Banca Centrală Germană a raportat că au fost înregistrate semnificativ mai multe falsuri în 2022 decât în ​​anul precedent.

În total, 44.100 de bancnote euro contrafăcute, cu o valoare nominală de 2,7 milioane euro au fost retrase din tranzacțiile de plată din Germania. Aceasta înseamnă că numărul falsurilor în țară a crescut cu 5,2 la sută, comparativ cu anul precedent.

Ultimele Știri

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare

Ce calculatoare se cumpără prin programul „Euro 200”. Este obligatoriu un anumit sistem de operare. S-a modificat și configurația minimă...

Alte știri din aceeași categorie