16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

DJ 738 în amplă lucrare de reabilitare. Sute de musceleni vor beneficia de acest drum!

Alte Știri

DJ 738 în amplă lucrare de reabilitare. Sute de musceleni vor beneficia de acest drum!

Lucrările de asfaltare demarate de Consiliul Județean Argeș pe drumul județean 738 Poienari – Jugur – Mihăești sunt în plină desfășurare.

Astăzi, 4 octombrie, vicepreședintele C.J.  Argeș, Marius Nicolaescu, și directorul general al Regiei Autonome Județene de Drumuri, Alina Nicolau, au mers pe teren pentru a vedea care este stadiul lucrărilor.

Cum principalii beneficiari ai investiției sunt locuitorii comunelor Mihăești și Poienarii de Muscel, vicepreședintele Marius Nicolaescu s-a întâlnit aici cu primarii celor două localități, Andreea-Iuliana Crîmpiță-Matei și Ion Banzea.

Nicolaescu: ”Investiție a Consiliului Județean Argeș care constă în asfaltarea a 3,4 km de drum județean”

“Am venit la Drăghici, la această investiție a Consiliului Județean Argeș care constă în asfaltarea a 3,4 km de drum județean.

Este o investiție în valoare de 10,6 milioane lei, finanțată din creditul pe care C.J. Argeș l-a contractat anul trecut.

Importanța acestui drum este dată de faptul că face legătura între comunele Mihăești și Poienarii de Muscel.

Mai mult, drumul leagă inclusiv Poienarii de Muscel de Uzina Dacia, acesta fiind un traseu folosit și de angajații uzinei. În afară de asfaltarea propriu-zisă a drumului, vor fi amenajate accesele la proprietăți și șanțurile.

Este o investiție care face parte din programul Consiliului Județean de a asfalta în primul rând drumurile care se află în intravilanul localităților.” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

DJ 738 în amplă lucrare de reabilitare. Sute de musceleni vor beneficia de acest drum!

Crîmpiță – Matei: ”Doresc să le mulțumesc tuturor factorilor implicați în acest proiect”

“O lucrare așteptată de oamenii din Drăghici, principalii beneficiari ai investiției. Doresc să le mulțumesc tuturor factorilor implicați în acest proiect, Consiliului Județean Argeș precum și Regiei Județene de Drumuri” – Andreea-Iuliana Crîmpiță-Matei, primar Mihăești.

Banzea: ”Nu numai noi suntem beneficiarii ci și locuitorii comunei Mioarele”

“Mulțumim Consiliului Județean Argeș pentru lucrarea începută. Acest drum este foarte important pentru noi pentru că leagă cele două comune. Trece prin Poienarii de Muscel, prin Jugur, prin Drăghici, Mihăești și iese în șoseaua națională (n.r. DN 73 Pitești-Câmpulung).

Dar nu numai noi suntem beneficiarii ci și locuitorii comunei Mioarele. Lucrarea este destul de avansată și sperăm ca, dacă nu anul acesta, cel puțin la anul să fie finalizată inclusiv în zona Poienari.

Vreau să liniștesc astfel și locuitorii din comuna mea pentru că, în ciudat zvonurilor lansate, am primit asigurări de la domnul vicepreședinte Nicolaescu că lucrarea va fi finalizată” – Ion Banzea, primar Poienarii de Muscel.

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Nicoleta Drăgan de la Hi-Q

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie