DN 73: Impact frontal cu o autoutilitară încărcată cu lemne! VIDEO
DN 73: Impact frontal cu o autoutilitară încărcată cu lemne! VIDEO

DN 73: Impact frontal cu o autoutilitară încărcată cu lemne! VIDEO

DN 73: Impact frontal cu o autoutilitară încărcată cu lemne! Azi noapte pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară care transporta lemne pe raza localității Mihăești.

În urma accidentului rutier, doi ocupanți ai autoturismului, bărbat și femeie cu vârstele de aproximativ 22-23 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și transportați ulterior la spital.
Nu au fost persoane încarcerate, cele două victime fiind găsite conștiente și la prima evaluare cu leziuni la nivelul capului.
Echipajul de pompieri au mai asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un tânăr de 21 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 23 de ani, din Mihăești.

În urma accidentului, atât conducătorul autoturismului, cât și o fată de 22 de ani, din Mihăești, pasageră în autoturism, au fost răniți și transportați la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts