DOMNEȘTI: Persoanele aflate în zone cu afluență ridicată au fost amendate!
DOMNEȘTI: Persoanele aflate în zone cu afluență ridicată au fost amendate!

DOMNEȘTI: Persoanele aflate în zone cu afluență ridicată au fost amendate!

Peste 3.100 de persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore, în cadrul acţiunilor desfășurate de cei peste 250 de polițiști și polițiști locali, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în județul Argeș.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni, împreună cu polițiștii locali și cu celelalte structuri care acționează în sistem integrat, au intensificat activitățile de verificare privind respectarea măsurilor de protecție individuală, respectarea măsurii izolării sau carantinării, respectarea condițiilor de deplasare în intervalul 23:00-05:00, fără a fi neglijate verificările privind respectarea măsurilor specifice implementate de agenții comerciali.

În ziua de 02 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au acționat pe raza de competență, pentru respectarea măsurilor de protecție individuală de către persoanele aflate în zone cu afluență ridicată, în mijloacele de transport în comun, dar și în spațiile comerciale.

De asemenea, au fost vizate respectarea măsurii izolării sau carantinării, precum și a condițiilor de deplasare justificată, în intervalul 23:00-05:00.
Totodată, polițiștii au acționat și pentru respectarea măsurilor specifice implementate de comercianți, respectarea restricțiilor de program.
Astfel, polițiștii au verificat 12 societăți comerciale, 7 mijloace de transport în comun, 14 autoturisme, și au legitimat 39 de persoane.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

About The Author

Related posts