6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

Dosar penal pentru o bicicletă furată

Alte Știri

În această după-amiază, un bărbat de 36 de ani din comuna Valea Mare-Pravăț a avut ghinionul să se întâlnească cu un echipaj de jandarmi în zona Pieței Mari din municipiul Câmpulung, după ce anterior a sustras o bicicletă dintr-o gospodărie.

          Jandarmii din cadrul Detașamentului Câmpulung care patrulau în această dimineață prin Piața Mare au depistat un bărbat care avea o bicicletă de dimensiuni reduse, iar la întâlnirea cu echipajul de jandarmi, acesta a devenit agitat, fapt care a ridicat suspiciuni. În momentul când a fost întrebat de proveniența bicicletei, bărbatul a declarat că a luat-o dintr-o curte din municipiu.

          Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat” art. 229 Cod Penal.

Bicicleta a fost returnată proprietarului de drept, iar actele întocmite împreună cu bărbatul au fost predate Poliției municipiului Câmpulung în vederea continuării cercetărilor.   

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie