17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Dragostea liberalilor nu îi place deloc primăriței Elena Lasconi

Alte Știri

Dragostea liberalilor nu îi place deloc primăriței Elena Lasconi. După ce l-a pus la punct pe liderul lor, Norris Măgeanu la dezbaterea publică pe bugetul primăriei Câmpulung în anul 2024, acum edilul întoarce spatele celor mai tineri din acest partid.

Adrian Ungureanu, reprezentant al TNL Câmpulung a solicitat la primăria Câmpulung în numele tuturor tinerilor liberali amplasarea unui decor constând în instalații de artă cu tematica zilei de Dragobete, în perioada 23-25 februarie 2024.

Dragostea liberalilor nu îi place deloc primăriței Elena Lasconi

Adrian Ungureanu, reprezentantul tinerilor PNL cel care a făcut solicitare la primăria Câmpulung.

Aceștia aveau nevoie de un spațiu de maxim 20 m2, pentru care plăteau închiriera spațiului conform hotărârii Consiliului Local. Instalațiile erau realizate de artista locală, Cristiana Vlad împreună cu tinerii liberali, o reprezentare vizuală a sărbătorii de Dragobete.

Instalațiile purtau numele de Love Nest. Și erau un omagiu artistic adus lui Dragobete, acestea fiind 100% biodegradabile. Ele aveau rolul de a scoate oamenii din peisajul cotidian, oferind locului complexitate vizuală.

CITEȘTE ȘI. Alina Gorghiu, întâlnire cu cea mai șmecheră femeie din istoria Japoniei

La adresa lui Adrian Ungureanu, primăria Câmpulung a răspuns că trebuia o notificare prealabilă către autoritatea competentă Direcția Județeană pentru Cultură Argeș, conform art.11, paragraful 4 din Legea 50/1991.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

“Tinerii vor merge mai departe și vor ieși în stradă cu decorul. De data aceasta sub formă de caravana Dragobetelui. Vor face decorul mobil și îl vor plasa în mai multe zone ale centrului și orașului.

Așa cum alții au putut organiza festivaluri pe Bulevard, asa cum s-au montat alte decoruri pentru diferite ocazii. Așa cum s-a montat patinoarul, fără o aprobare de la Directia Județeană de Cultură Argeș. Asa vor face si acești tineri, prin munca si implicarea lor și fără să se folosească de banii de la bugetul local pentru a marca un eveniment”, mai spun liberalii.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie