-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

DRAMĂ. Un cunoscut om de afaceri a murit. Fix la 4 ani după soție!

Alte Știri

DRAMĂ. Un cunoscut om de afaceri a murit. Fix la 4 ani după soție! Aceștia au construit un imperiu în Curtea de Argeș.

După o lungă și grea luptă cu o boală nemiloasă, omul de afaceri Gheorghe Boncea a plecat către o lume mai bună! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

”Drum bun către ceruri, tata socru!…Iartă-ne dacă vreodată ți-am greșit, așa cum și noi ți-am iertat!” este mesajul transmis de ginere, Dragoș Secarin.

DRAMĂ. Un cunoscut om de afaceri a murit. Fix la 4 ani după soție!

În anul 2019 tot la spre sfârșitul lunii ianuarie a murit soția lui Gheorghe Boncea.

După luni bune de luptă cu o boală nemiloasă, Crina, soția lui Gheorghe Boncea, a murit în 2019. În urmă cu numai câteva luni, aceasta fusese diagnosticată cu o formă gravă de cancer.

După tratamente de specialitate la cele mai bune clinici, Crina a fost învinsă de boală la o vârstă la care nimeni nu se gândește decât la familie și planuri de viitor.

DRAMĂ. Împreună cu Gheorghe Boncea, Crina avea un băiețel, potrivit ziarulprofit.ro.

Pentru cei care nu știu familia Boncea deține multe spații comerciale în Curtea de Argeș.

Afacerile acestei familii sunt ușor de recunoscut la Curtea de Argeș deoarece este scris numele Boncea pe clădiri.

Cei care i-au cunoscut spun că este o adevărată tragedie în această familie. Soția nu avea mai mult de 50 ani iar soțul până în 60 de ani.

DRAMĂ. Acum Gheorghe Boncea s-a întâlnit în Ceruri cu soția Crina. Pentru totdeauna. A fost o legătură puternică între ei de nu au mai putut sta unul fără altul, mai spun apropiații.

În timpul Pandemiei, Gheorghe Boncea a pierdut foarte mult. Acesta a fost o perioadă și consilier local. La acea vreme a fost acuzat că a demolat un moment istoric ca să construiască un lanț de magazine și un restaurant. Mai multe detalii Aici.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie