-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Vestea tristă a serii! Florin Bivol ne-a părăsit!

Alte Știri

Vestea tristă a serii! Florin Bivol ne-a părăsit!

Sunt Eduard Bivol, fiul lui Florin Bivol, m-am conectat pe acest profil pentru a trimite un mesaj tuturor cunoscutilor tatalui meu.

Din nefericire, tatal meu, Florin, a trecut in lumea cealalta, astazi, 24/01/2023, la ora 04:00.

Eu, Fratele meu David, si mama mea, Alexandrina, ne rugăm ca Florin să se odihnească în pace, acesta este mesajul de pe contul de socializare al lui Florin Bivol.

Vestea tristă a serii! Florin Bivol ne-a părăsit!

Imediat anunțul a strâns sute de mesaje de condoleanțele! Majoritatea s-au arătat șocați! Florin Bivol a cochetat cu politica.

A strâns un capital de imagine aduci când l-a adus la Câmpulung pe Călin Popescu Tăriceanu declarându-se un apropiat al acestuia.

În anul 2020 a candidat la primăria Câmpulung pentru funcția de primar din partea Alde. A fost o cursă puternică cu mulți candidați în urma căreia a câștigat primăria Elena Lasconi.

Rezultatele alegerilor le găsiți Aici.

Pe plan local mai era implicat și în niște afaceri dar locuia la București. Florin Bivol avea doar 55 de ani! Era fiu al Muscelului. Crescut de părinți și bunici în spiritul respectului față de oameni. Față de tradiții, de istorie, de iubire a patriei și de locul natal.

Este strănepot al preotului Ionescu – ctitor și paroh al bisericii Valea Foii din Câmpulung.

Fondator al mișcării liberale din Câmpulung alături de membrii marcanți ai vremii precum Nicu Enescu, Radu Câmpeanu, Dan Amedeu Lazărescu. A lucrat la Secția de Control Tehnic de Calitate a fabricii ARO.

Dumnezeu să-l ierte!

Condoleanțe familiei îndurerate! 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie