11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Drogurile l-au băgat în spital

Alte Știri

Un elev a ajuns de urgenţă cu ambulanţa la spital după ce a fumat, spune el, o ţigară cu marijuana. S-a întâmplat la un liceu din Piteşti. Poliţiştii de la antidrog au intrat imediat pe fir şi urmează să stabilească de la cine a procurat băiatul respectiva ţigară. În paralel, la şcoală toată lumea e bulversată pentru că elevul nu a făcut niciodată probleme.

Luni dimineaţă, băiatul, în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Liceul Astra din Piteşti, a plecat la şcoală. Pe drum s-a întâlnit cu o colegă, căreia i-a spus că a fumat o ţigară cu droguri. Ajuns în clasă, a început să ameţească. Inima a început să-i bată din ce în ce mai tare şi a mers la cabinetul medical.

Pentru că băiatul se simţea tot mai rău, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a rămas sub supravegherea medicilor. Copilul le-a povestit cadrelor medicale că a fumat marijuana. Părinţii copilului au fost anunţaţi şi sunt uluiţi. Poliţiştii de la antidrog au mers la liceu pentru a afla de unde a făcut el rost de ţigări. Teribilismul elevului i-a şocat pe profesorii care îi predau. Şi asta pentru că e un elev liniştit. Consiliul profesoral va decide ce sancţiune i se va aplica elevului. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie