26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Proiect de peste 625.000 lei la Mioveni

Alte Știri

În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni a avut loc lansarea proiectului „Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică în oraşul Mioveni”. Obiectivul general al investiţiei îl reprezintă dezvoltarea activităţilor turistice din zona Mioveni, contribuind astfel la creşterea activităţii turistice din spaţiul urban, prin valorificarea  patrimoniului cultural, natural, istoric şi a potenţialului turistic.                    

Pentru oraşul Mioveni, implementarea proiectului aduce o serie de beneficii: creşterea valorii adăugate în activităţi de turism prin construirea unei clădiri noi, cu aspect modern în care va funcţiona Centrul; asigurarea  accesului facil la informaţii turistice prin dotarea cu echipamente specifice activităţii de promovare; creşterea gradului de informare a turiştilor prin crearea bazei de date cu informaţii privind obiectivele turistice din regiune; crearea unui web site care va facilita accesul la informaţii pentru potenţialii turişti; crearea de noi locuri de muncă.Valoarea totală a proiectului este de 626.367,33 lei din care asistenţă financiară nerambursabilă 491.326,45 lei iar diferenţa reprezintă contribuţia proprie a oraşului Mioveni. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni. Termenul de finalizare este luna noiembrie 2015.             
Mai multe detalii despre implementarea acestui proiect puteţi obţine la sediul Primăriei oraşului Mioveni, b-dul Dacia, nr.1,  localitatea Mioveni, Tel. 0348 / 454 444. 
Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie