După mai multe beri s-a dezechilibrat şi a căzut în lac!
După mai multe beri s-a dezechilibrat şi a căzut în lac!

După mai multe beri s-a dezechilibrat şi a căzut în lac!

În ziua de 03 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața zilei precedente, CHINGARU BUCUR, de 64 de ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, greutate aproximativ 60 kg, ochi căprui, păr roșcat, tuns scurt, cu calviție, fără semne particulare vizibile.
Vestimentație la momentul plecării: pantalon blug de culoare albastru, bluză de trening neagră cu mâneci roșii, fes negru, încălțăminte tip bocanc, de culoare maro.

Bărbatul please cu bicicleta la magazinul din zonă, acolo unde obişnuia să stea la o bere, sau să cumpere o bere şi să se ducă să o savureze în tihnă, pe malul unuia dintre lacurile de lângă islazul de pe Calea Pietroasă.

Vineri a plecat pe acelaşi traseu, însă, seara nu s-a mai întors acasă.
Familia nu a anunţat imediat, sperând probabil că Bucur să revină acasă pe timpul nopţii. Nu s-a întâmplat aşa, iar sâmbătă, probabil familia l-a căutat. Cum nu au dat de Bucur, oamenii au sesizat Poliţia Câmpulung care, imediat a demarat căutările.

Echipe mixte de poliţişti şi jandarmi au pornit căutările de sâmbătă seara, iar duminică dimineaţa căutările au fost reluate. Un echipaj de poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică însoţiţi de un cadru al Detaşamentului de Jandarmi Câmpulung, au descoperit, duminică, în jurul orei 13.00, pe malul unui lac din zona islazului de pe Calea Pietroasă o bicicletă, care părea a fi a celui care era căutat.

Imediat, poliţiştii au solicitat sprijin de la pompierii din Câmpulung, care s-au deplasat cu o barcă şi cange pentru a căuta pe fundul lacului.
Nu a mai fost nevoie să fie lansată barca la apă, pentru că pompierii au descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului pe fundul lacului.

Se pare că, bărbatul, după ce a băut petul de bere, a vrut să plece, însă, când a vrut să se urce pe bicicletă, s-a dezechilibrat şi a căzut în lac. Apa rece şi starea omului, se pare că au contribuit la acest final tragic.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor reale ale decesului.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru moarte suspect conform art. 192 C.P.

About The Author

Related posts