11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Duplex pentru persoanele cu handicap în Câmpulung

Alte Știri

În Câmpulung vis-a-vis de Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate se lucrează de zor la o construcţie nouă. Amintim faptul că în data de 19 decembrie 2013, aleşii judeţeni au aprobat contractul de asociere dintre Fundaţia SERA România, Consiliul Judeţean Argeş şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş. În cadrul parteneriatului urma să se construiască şi să se amenajeze o casă de tip familial, cu o capacitate de 12 locuri pentru copii cu dizabilităţi. Valoarea proiectului se ridică la suma de 300.000 euro, bani proveniţi de la fundaţia finanţatoare.

În plus, fundaţia va mai susţine financiar toate cheltuielile necesitate de reintegrarea familială a copiilor/tinerilor beneficiari din cadrul complexului, în sumă maximă estimată de 10.000 euro.

O obligaţie a Consiliului Judeţean Argeş este să aprobe organigrama casei familiale şi să asigure resursele umane, fie din cadrul actualului complex, fie angajând oameni noi. De asemenea în alegerea personalului, un cuvânt îl va avea de spus şi fundaţia finanţatoare.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie