11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Elvis din Mioveni pe scena X Factor!

Alte Știri

A ridicat un club în Mioveni în cinstea lui Elvis Presley şi de ani de zile îmbracă costumele regelui rock’n’roll. Valentin Mogoaşe a fost convins că poate reînvia legenda muzicii în faţa juriului X Factor şi a reuşit!

Cu freza aranjată ca a superstarului, îmbrăcat într-un costum lucios alb şi negru şi o curea pe care scrie cu litere de-o palmă „ELVIS”, Valentin a păşit pe scena X Factor. Cum vocea sa a răsunat clar în cameră, juriul format din Delia, Ştefan şi Horia a descoperit stupefiat că Valentin are un timbru extrem de apropiat de cel al lui Elvis şi ultimul cuvânt al lui Brenciu a făcut ca Valentin Mogoaşe să meargă mai departe la X Factor.

Elvis din Mioveni ştie peste 100 de piese

Valentin Mogoaşe, cunoscut Elvis din Mioveni a învăţat deja 100 de piese din cele peste 600 cântate de Elvis Presley de-a lungul vremii. Şi se perfecţionează de la o zi la alta.

Îşi coase singur costumele

La fel de grijuliu este şi cu ţinutele de scenă. Le copiază atent, apoi comandă materialul potrivit. Chiar dacă i le croieşte altcineva, Valentin îşi coase cu mâna lui absolut toate ornamentele de pe sacouri, piatră cu piatră, ba le şi brodează, dacă este nevoie.

Este fan de la 13 ani!

Elvis din Mioveni, pe numele lui real Valentin Mogoaşe, are 45 de ani şi este fan Elvis Presley de la 13 ani, de când a văzut primul film cu vedeta. De-a lungul vremii, pasiunea i-a devenit scop în viaţă. Cântă ca Elvis, vorbeşte ca Elvis, păşeşte ca Elvis. A înfiinţat un fan club şi, în urmă cu şase ani, a deschis o discotecă în care vrea să-i înveţe pe tineri să iubească rock’n’roll-ul. A aşezat la intrare o statuie în mărime naturală cu Elvis, făcută chiar de mâna lui. Moşoagă are trei fete şi susţine că Valentina, cea mai mică, în vârstă de 8 ani, seamănă leit cu Elvis Presley. S-a inspirat chiar de la chipul ei pentru a “sculpta” faţa statuii starului.

 

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie