18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

E fantastic. Fructul de un leu care poate înlocui somniferele

Alte Știri

E fantastic. Fructul de un leu care poate înlocui somniferele.  Un dietetician care a renunțat să mai bea cafea a mărturisit care sunt cele cinci alimente.

Pe care acesta le consumă acum frecvent, “pentru energie și concentrare”, dar şi pentru un somn bun.

Specialistul spune că era un împătimit al cafelei, însă în urmă cu patru ani, după o comoție cerebrală suferită în urma unui accident de mașină, medicul i-a recomandat să ia o pauză de la cofeină.

Pentru a vedea dacă lipsa acestei substanţe ajută la reducerea durerilor de cap și “ceață” pe creier.

E fantastic. Fructul de un leu care poate înlocui somniferele

Deși studiile sunt limitate în acest sens, unii cercetători au descoperit că prea multă cofeină ar putea irita creierul uneori și poate încetini recuperarea lui, mai ales în primele câteva săptămâni după o accidentare.

Pentru dieteticianul care practica această meserie de 20 de ani, aceasta a fost o mare încercare, să renunțe la cofeină și să găsească alternative pentru energie și concentrare.

Studiile arată că lumea tolerează cofeina în mod diferit. Pentru adulții sănătoși, FDA spune că 400 de miligrame (aproximativ patru sau cinci căni de cafea) pe zi nu sunt în general asociate cu efecte periculoase.

Citeşte şiFructul care poate înlocui carnea şi ajută la slăbit. Românii nu se înghesuie să mănânce “Miracolul naturii”

Dieteticianul spune că acum a înlocuit cafeaua cu cinci alimente cunoscute, fără cofeină, şi se simte foarte bine.

Acestea sunt: lapte cu turmeric, apă plată, kiwi, carne slabă de vită şi paste. Unele dintre produse îl ajută să doarmă bine, iar altele îi dau energie în timpul zilei.

În timp ce pastele în cantitate moderată oferă energie, fructul de kiwi, bogat în vitamine, ajută la un somn bun. Un somn de calitate, cu suficiente ore de odihnă te ajută să fii atent în timpul zilei, dar știm cu toții că poate fi greu să te odihnești aşa cum trebuie. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie