17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

EDUXANIMA: Program de sterilizare gratuită a animalelor de companie!

Alte Știri

EDUXANIMA: Program de sterilizare gratuită a animalelor de companie!

Organizația EDUXANIMA organizează data de 26 Octombrie, ora 10:00 -Sala Mare a Consiliului Județean Argeș la prezentarea noului Program Eduxanima – un amplu Program de Sterilizare Gratuită a animalelor de companie – ce va fi derulat în județul Argeș.

Expunerea programului va avea loc în prezența conducerii Consiliului Județean, Prefecturii și a primarilor din județul Argeș, care sunt prezenți la Ședința Colegiului Prefectural.
Se va prezenta în ce constă programul de sterilizare și care sunt beneficiile derulării lui, pentru proprietarii de animale de companie, comunitate și autorități locale.
Va avea loc și o scurtă prezentare a Programului Educațional Eduxanima derulat până în prezent, în școli, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și Consiliul Județean Argeș.
 
Vă invităm de asemenea la Lansarea Programului de Sterilizare care va avea loc Joi, 25 octombrie, ora 11:30, la Primăria Topoloveni, în sala special amenajată pentru derularea primei etape din Programul de Sterilizare.
 
La Evenimente vor participa ca Invitați SpecialiPreședintele Organizației PETA, Germania și alți reprezentanți PETA -People for the Ethical Treatment of Animals- (Oameni pentru Tratamentul Etic al Animalelor), cea mai mare organizație pentru drepturile animalelor din lume. Va fi de asemenea prezentă TV, PETA, Germania!
 
PETA-Germania este organizația care susține Programele Eduxanima.
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie