15.2 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Electrolux produce în România primul aragaz din lume care are funcţie de gătit la abur

Alte Știri

Electrolux a început să producă la fabrica de la Satu Mare primul aragaz din lume cu funcţie de gătit la abur – o tehnologie specifică, până acum, doar la cuptoarele incorporabile. Astfel, consumatorii se vor putea bucura de beneficiile funcţiei PlusSteam, care presupune păstrarea valorilor nutritive ale alimentelor, versatilitate şi economisirea timpului de gătire a preparatelor. 

Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, având la bază o analiză atentă a nevoilor consumatorilor şi a preferinţelor acestora. Producţia a început în septembrie 2017, iar până în prezent au fost realizate câteva mii de produse la fabrica Electrolux din Satu Mare. Gama de aragazuri PlusSteam este disponibilă în variantă cu gaz sau electric, precum şi în diferite forme de funcţionare a plitelor: pe gaz, cu inducţie sau vitroceramice.

“Inovaţia este unul dintre cele mai importante elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovadă în acest sens. Ne bucurăm că am produs la Satu Mare aragazul cu funcţie de gătit la abur – o premieră mondială – şi că am reuşit să le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a experimenta şi mai mult în bucătărie. Folosit pentru prima dată în bucătăriile profesionale, aburul este extrem de apreciat în gastronomie şi suntem convinşi că funcţia Plus Steam a noului aragaz Electrolux va fi apreciată de consumatori pentru versatilitatea sa”, a declarat Carmen Georgescu, Communication&Marketing Manager Electrolux Romania.

Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam–aduce un plus de valoare pentru bucătăria tradiţională şi ajută la extinderea varietăţii de reţete care pot fi preparate acasă, la aceleaşi standarde ca în bucătăriile profesionale. Aragazul se remarcă prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a pregăti uşor chiar şi produse de patiserie, pâine sau cozonac. Inovaţia PlusSteam contribuie la dospirea aluatului la o temperatură controlata, într-un mediu ferit de curenţi, favorizând obţinerea unui interior pufos şi a unei cruste crocante pentru orice produs de patiserie. În plus, datorită cantităţii adecvate de abur, produsele gătite cu PlusSteam se vor pregăti uniform, cu o aromă şi o textură specială, păstrându-şi mai bine valorile nutritive.

Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajută la sterilizarea rapidă a borcanelor pentru conservarea murăturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarnă, eliminând microorganismele care ar putea dăuna procesului de conservare. În completare, după adăugarea conţinutului în borcanele sterilizate, aburul găteşte conţinutul în cazul compoturilor sau legumelor crude. Pentru a oferi consumatorilor o soluţie pentru obţinerea unor gustări sănătoase, preparate rapid în casă, aragazul Electrolux PlusSteam dispune şi de o opţiune de deshidratare a legumelor şi fructelor.

„Odată cu evoluţia tehnologică, piaţa electrocasnicelor are un potenţial tot mai mare de creştere, astfel că prioritatea noastră este de a dezvolta produse care să răspundă nevoilor consumatorilor cu soluţii practice şi inovatoare. Suntem mândri că fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la dezvoltarea acestui produs unic pe piaţa internaţională şi că am putut adapta în premieră, funcţia PlusSteam la gama noastră de aragazuri”, a declarat Dietmar Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.

Pentru mai multe detalii despre produsele şi promoţiile Electrolux, puteţi accesa www.electrolux.ro sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/Electroluxromania.

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie