30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Elena Lasconi: De astăzi, se scumpesc absolut toate, crește prețul la motorină și benzină

Alte Știri

Elena Lasconi: De astăzi, se scumpesc absolut toate, crește prețul la motorină și benzină iar politicienii se joacă de-a democrația. Elena Lasconi, noul președinte al USR, a făcut primele declarații după consulările de la Guvern pe tema calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

CITEȘTE ȘI. Șoc puternic. Reacția locuitorilor orașului Câmpulung Muscel după ce Elena Lasconi va candida la alegerile prezidențiale

“Este clar că se joacă de-a democrația. O să vedem dacă doar s-a mimat o consultare sau dacă domnul Ciolacu a fost sincer. Noi am fost fermi, la fel ca în declarațiile de dinaintea consultărilor, respectiv să se respecte legea și să fie alegeri la termen! Mi se pare absolut incredibil faptul că, de astăzi, se scumpesc absolut toate, crește prețul la motorină și benzină, oamenii sunt îngrijorați că veniturile lor au fost grav afectate în ultimii 2 ani,”, a spus Elena Lasconi.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Elena Lasconi: De astăzi, se scumpesc absolut toate, crește prețul la motorină și benzină

“Românii au nevoie de un președinte care să fie alături de români și de un premier care să ia decizii în interesul lor, nu de a sta la televizor, în dezbateri! De cât timp se întâmplă asta? De 2 săptămâni lumea vorbește doar despre asta, despre o dată a alegerilor?”

CITEȘTE ȘI. Perioada nouă care va scoate pensionarii din sărăcie

Luni dimineață au început consultările la Palatul Victoria. Premierul Marcel Ciolacu a chemat delegațiile partidelor politice pentru discuții cu privire la data alegerilor prezidențiale.

La întâlnirea cu delegația USR, premierul Marcel Ciolacu a felicitat-o pe Elena Lasconi pentru câștigarea șefiei partidului.

CITEȘTE ȘI. Se dau vouchere de 5.000 de lei. Cine sunt super norocoșii, zilei

Premierul a explicat delegației USR ceea ce spus și public, că a dorit stabilirea unui calendar pe tot anul electoral 2024.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie