16 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

Elevii de la Mioveni vor beneficia de stagiu la DACIA

Alte Știri
Miercuri, 13 ianuarie 2016, a fost semnat protocolul de parteneriat între Dacia, Inspectoratul Școlar al Județului Argeș  și  Primăria orașului Mioveni pentru înființarea și susținerea funcționării a încă două clase de învățământ profesional în domeniul mecanică, calificarea profesională sculer-matrițer şi sudor, la Liceul Tehnologic Construcţii de Mașini Mioveni.
Protocolul a fost semnat la sediul Liceul Tehnologic Construcţii de Mașini Mioveni de către Nicolas Maure, președinte director general al Dacia, Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar al județului Argeș, Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni şi  Ghiorghe Dinuţă, director al Liceului Tehnologic Construcţii Mioveni.
În baza contactului de stagiu, Dacia va oferi  stagiarilor burse lunare în valoare de 200 lei, acordate pe criterii de performanță. În plus, aceştia vor beneficia de transport şi prânz gratuit, dar și de echipament de protecție pus la dispoziție de Dacia.
Amintim că din 16 iulie 2014, 42 de elevi beneficiază de  formare teoretică și practică la Dacia.
Mai mult, specialiști din cadrul Dacia și ai Renault România vor participa și la instruirea cadrelor didactice și vor interveni în cadrul cursurilor pentru a facilita dobândirea unor competențe specifice industriei auto.
Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie