Elicopterul a aterizat la Rucăr pentru a prelua un tânăr accidentat! Aflaţi ce s-a întâmplat…

Elicopterul a aterizat la Rucăr pentru a prelua un tânăr accidentat! Aflaţi ce s-a întâmplat…

Sâmbătă, au fost trei ceasuri rele pentru un tânăr de 22 de ani, care se afla la distracţie la Rucăr împreună cu alţi prieteni. Băiatul de 22 de ani de fel din Şuici, a plecat însoţit de alţi tineri să se plimbe cu ATV-urile.

Nu era pentru prima oară când băieţii se plimbau cu ATV-urile, astfel că nimeni nu se gândea ce nenorocire avea să se abată asupra băiatului din Şuici.

Acesta, nu a mai putut controla motorul, s-a izbit de un cap de pod, iar din cauza impactului, tânărul a fost aruncat câziva metri, iar impactul cu solul a fost devastator.

“Eram mai mulţi la plimbare. Nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost urât accidental. Bine că am putut intervene şi cere ajutorul. Mai bine e şi ca a venit elicopterul aici, aşa are şanse mult mai mari. Ce e grav, am auzit ca nu şi-ar mai simţi mâinile şi picioarele. Sper sa nu fie aşa grav”, spune un tânăr din grup.

Elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul din comuna Rucăr. Aici astepta echipajul de ambulanţă cu tânărul accidentat. Băiatul de 22 de ani a fost stabilizat în salvare, apoi cadrele de pe elicopter l-au pregătit pentru transport. Băiatul a fost dus la un spital din Capitală.

About The Author

Related posts