23.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Fanii români din Câmpulung Muscel au început spectacolul în centrul orașului

Alte Știri

Fanii români din Câmpulung Muscel au început spectacolul în centrul orașului. ”România, România, ole, ole, ole!!!” Așa a început să răsune piața primăriei! Au ieșit în număr mare susținătorii echipei Naționale.

Pe un ecran imens va fi transmis meciul României. Inimile suporterilor, sutelor de femei, bărbați și copii, au bătut la unison. Împreună pentru Naționala României!

CITEȘTE ȘI. Ce români primesc permisul de conducere fără școală și examen

”Noi îi vrem câștigători. România trebuie să ne facă mândri. Am vrut să plec la Frankfurt, dar nu am mai avut libere. Plecam la meci cu toată familia. Dacă nu am ajuns acolo, le transmitem de aici de acasă toată puterea noastră și împreună atacăm! Hai Româniaaaaaaaa!”, spune un bărbat din Câmpulung.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

CITEȘTE ȘI. Care a fost prima capitală a Țării Românești? De ce orașul a rămas la coada istoriei și e hate

Meciul cu Slovacia este decisiv pentru calificarea „tricolorilor” în optimi.
În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia.

Fanii români din Câmpulung Muscel au început spectacolul în centrul orașului

”Nici nu se punea problema să nu ieșim. La celelalte meciuri am fost la Curtea Veche. Acum aici! Cu toții să le facem galerie fotbaliștilor noștri. Naționala României este puternică. Trebuie să facă o mișcare frumoasă. Eu sper un 2-0 pentru noi. Hai Româniaaaaa!”, spune un alt suporter muscelean.

CITEȘTE ȘI. Soluția pe care o faci în casă, în 5 minute. Dispar melcii din grădină peste noapte

Suporterii au venit și cu pronosticuri. De la 1-0 pentru Națională la 3-0, au fost toate combinațiile, însă România câștigătoare.

”Acum trebuie ca România să meargă în optimi. Avem echipă valoroasă. Avem jucători foarte buni. Avem urmașul lui Hagi, este și ăsta un semn. Hagi a jucat în 1994, au câștigat cu Argentina. Nu pot să uit fericirea pe care am trăit-o la unison. Acum ne dorim aceeași fericire. Hai România!”, spune un alt microbist.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Cel mai jegos și infect loc public din Câmpulung Muscel este pe stadionul municipal

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie