30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

VIDEO. Cel mai jegos și infect loc public din Câmpulung Muscel este pe stadionul municipal

Alte Știri

Cel mai jegos și infect loc public din Câmpulung Muscel este pe stadionul municipal. În prezent acesta este întreținut mai rău ca o crâșmă de la periferie. Făcut pentru oameni, dar exploatat fără nicio legătură cu ei.

Bucuria promovării a fost și este, în continuare, mare printre microbiștii musceleni. Situația de la stadionul care trebuie să găzduiască meciurile din liga secundă nu este, însă, deloc, una bună!

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

După promovarea în Liga a II-a a echipei Muscelul Câmpulung, acum se pune problema stării în care se află stadionul din Câmpulung.

La municipal, nu au fost demarate lucrări în vederea reabilitării acestuia pentru omologare. Se vorbește că ar fi discuții între reprezentanții clubului și administrația locală. Echipa musceleană, a revenit după 20 de ani în liga secundă, iar acum, se ridică o altă problemă. Stadionul se află la fel ca acum 20 de ani când ARO Câmpulung era în Divizia B.

CITEȘTE ȘI. Dispare Revolut. Milioane de clienți sunt disperați! Anunț oficial

VIDEO. Cel mai jegos și infect loc public din Câmpulung Muscel este pe stadionul municipal

Tribunele cu scaune lipsă, tabela de marcaj, distrusă, o imagine a unui stadion aproape părăsit. Doar pet-urile și cojile de semințe sau chiștoacele aruncate peste tot, mai amintesc că, acolo ar fi fost ceva microbiști care le-au făcut galerie jucătorilor de la Muscelul Câmpulung.
Așadar, cu aproape o lună înaintea startului competițional, stadionul din Câmpulung este în paragină.
Suprafața de joc este în stare bună, asta după ce doctorul Claudiu Ciolan a investit 15.000 de euro în primăvara acestui an.

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi, apariție uimitoare. Ce a ales să poarte de Sânziene

Orașul cu o populație de aproximativ 35.000 de locuitori nu are echipă în primele două ligi, însă vechiul stadion din localitate ”se va schimba la față”, cel puțin asta promitea primărița Elena Lasconi în anul 2023.

Elena Lasconi, edilul din Câmpulung Muscel, a anunțat la acea vreme că investiția se va ridica la 25 de milioane de lei, dar nu se știe deocamdată ce formație va putea evolua pe noul stadion, începând cu anul 2026.

CITEȘTE ȘI. Ce preț are mini-mașina care te scapă de parcări și face furori la maximum pe șoselele din România

CITEȘTE ȘI. Eveniment unic la Câmpulung Muscel care va scoate lumea în stradă!

Valoarea investiției este de 25 de milioane de lei. Vom preda documentația către CNI și sperăm ca până la sfârșitul anului proiectul să fie aprobat (e deja pe lista sinteză) și până în 2026 să avem un stadion nou. Avem echipă, avem valoare! Hai, Câmpulung!”, a scris Elena Lasconi, pe contul de Facebook.

CITEȘTE ȘI. Indicatorul stradal din Câmpulung Muscel care deschide “tolba cu surprize” pentru cei care sunt uimiți

Desigur, Câmpulung nu este un oraș cu tradiție în fotbalul românesc, însă odată cu noul stadion ar putea deveni un nume important, cel puțin la nivelul Ligii 2.

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie